Finance pro radost

Aktuálně volná pozice: BOHÁČ

9.1.2019 2298x (naposledy 20.4.2024 07:57) 1 FINANČNÍ PORADNA a MENTORING

Aktuálně volná pozice: BOHÁČ. Požadavky - finančně gramotný jedinec s podnikatelským duchem.

  • Boháčem se může stát každý. Je to profese jako každá jiná. Kdo věří, že bohatství padá z nebe, pak je naivka, který zůstane věčně chudý. Možná vás zklamu, ale za každým skutečným bohatstvím se skrývá obrovský kus práce.

  • A bohužel nikdy nekončící. Vše v životě dojde svého píku (vrcholu) a úkolem boháče tak zůstává stále pracovat na dorovnávání svého bohatství, vyhledávání nových příležitostí a inovací, které zhodnotí ještě více jeho dovednosti, um, znalosti, zkušenosti, čas, energii a peníze, které do svého bohatství vkládá.

Pokud se nebojíte práce a chcete se stát také boháčem, pak postačí přijmout jednoduché učení DESATERO BOHÁČE, které je základem a hlavním směrovníkem na cestě k vlastnímu bohatství a bohatému životu. Úspěch je vždy jen převlečená práce.

Kdo si tuto skutečnost osvojí a přijme, tomu garantuji, že nemůže neuspět, ať už se ve svém životě pustí do čehokoliv.

  • Začněte s učením s námi a objevte pro sebe možnosti, které jste dosud nevyzkoušeli.

Naučte se s námi Učení boháčů - DESATERO BOHÁČE: http://akademie.financeproradost.cz/akce/desatero-bohace-jak-penize-vydelat-ridit-spravovat-a-rozmnozovat nebo PRAVIDLU 1+3+6: TAHÁK NA ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ http://akademie.financeproradost.cz/akce/pravidlo-136-tahak-na-uspesne-podnikani a staňte se také BOHÁČEM jako řada lidí před vámi.

Přihlaste se k odběru novinek a objevujte s námi svět financí

Jméno: Email: Email: