Finance pro radost

FINANČNÍ PORADNA - BOHATÁ A SPOKOJENÁ

31.3.2015 3971x (naposledy 20.4.2024 07:23) 0 FINANČNÍ PORADNA a MENTORING

BOHATÁ A SPOKOJENÁ

Jaký je náš vztah k životu, takový je i náš vztah k penězům a obráceně. Marcela Hrubošová vám vysvětlí, jak mít dostatek peněz i hezký život.

Nedávno jsem vám dávala test – Jaký je váš vztah k penězům?

Tento test měl ukázat, jak důležitou roli hrají peníze v našem životě. Všechny strachy, obavy a nejistoty útočí na naše základní životní potřeby a jistoty, které nás pak paralizují a neumožňují nám vidět skutečný svět (život) v plné kráse, hojnosti a plnosti.

Mou vášní jsou finance a mým posláním jejich výuka. Cílem mého vzdělávání však není pouze učit lidi, jak hospodařit, šetřit a nepropadat dluhům. Cílem mé činnosti je ukázat lidem cestu a možnosti, jak si vytvořit svůj vlastní život krásný, šťastný a naplněný. Aby tento stav mohl nastat, je důležité, abychom měli zabezpečeny základní životní (fyziologické) potřeby jako je jídlo, bydlení, zdroje příjmu, zdraví, kolem sebe rodinu, přátele, lásku a podobně. Pokud žijeme v naší době a v prostředí, kde řada z těchto životních potřeb se dá zajistit penězi (což je mezi námi lidmi akceptovaný prostředek směny naší práce), je důležité si říci, které potřeby to jsou, kolik finančních prostředků budeme na tyto potřeby potřebovat a jakou cestou si můžeme zdroj peněz zajistit.

Nepracujeme pro peníze, ale peníze by měly pracovat pro nás. Zdroj našeho bohatství držíme v rukou. Je to náš čas, naše znalosti, naše dovednosti, náš um, a je třeba s ním jen správně nakládat.

Zkuste si zodpovědět následující otázky:

  1. Jaký je skutečný smysl vašeho života?
  2. Jak by měl váš život plynout, abyste byli skutečně šťastní a naplnění?
  3. Jaké jsou vaše skutečné životní potřeby?
  4. Čeho v životě skutečně chcete dosáhnout?
  5. Co vám k tomu chybí?

Pokud to uděláte opravdu poctivě, samy zjistíte, že nikoliv peníze jsou to, co skutečně chcete, ale že peníze jsou jen prostředek na zajištění některých z našich životních potřeb.

A pokud vám chybí peněžní prostředky na pokrytí vašich potřeb a vytvoření kvalitního a naplněného života, pak vás ráda naučím té jednoduché technikálii zvané VŘSR.

Peníze – Vydělat, Řídit, Spravovat, Rozmnožovat.

Ničeho se neobávejte, společně si odkryjeme krok po kroku všechny závoje a ukážeme si vaše možnosti.

Těšte se už brzy tady na www.financeproradost.cz

Přihlaste se k odběru novinek a objevujte s námi svět financí

Jméno: Email: Email: