Finance pro radost

Jak mít finance pro radost?

6.12.2020 1358x (naposledy 19.4.2024 03:55) 0 FINANČNÍ PORADNA a MENTORING

Kamenem mudrců lze nazvat učení o financích a podnikání, které přináší projekt Finance pro radost.

„Finance pro radost“www.financeproradost.cz je jednoduché učení o penězích a podnikání, které před lety vytvořila Marcela Hrubošová www.marcelahrubosova.cz, která se vzdala vysoké kariéry ve světě velkých korporací a začala učit děti, dospělé i seniory finanční gramotnosti, podnikání a jak nepropadat dluhům.

Na jejích seminářích, kurzech či besedách se lidé mohou učit nejen jak peníze vydělat, řídit, spravovat a rozmnožovat, což jsou základní, ale nejdůležitější znalosti a dovednosti práce s penězi, které skutečně přináší z financí radost http://akademie.financeproradost.cz, ale i transformovat svoje zastaralé myšlenky o bohatství a podnikání, nebo změnit neproduktivní vzorce chování vedoucí k chudobě, či se zbavit strachů a předsudků s penězi spojenými. Své učení vydala i knižně, v knize Desatero boháče aneb jak peníze vydělat, řídit, spravovat a rozmnožovat, nebo v knize, která je skvělým průvodcem pro začínající podnikatele Tahák na úspěšné podnikání aneb jak postavit prosperující a úspěšné podnikání http://www.financeproradost.cz/kniha

Marcela se velmi aktivně zapojila i do výuky dětí od předškoláků až po náctileté, kde prostřednictvím kuřátka Pípa www.kuratkopipo.cz, což je velká loutka oškubaného kuřátka, které reprezentuje dlužníky v dluhových pastech, objíždí školy a školky po celém Česko – Slovensku a učí děti jak nepropadat dluhům. Na pomoc sociálně slabším a ekonomicky handicapovaným dětem založila v roce 2016 Nadační fond kuřátka Pípo, který podporuje finanční gramotnost v dětských domovech, neziskové vzdělávací projekty či dluhové poradny.

S Marcelou se můžete potkat i při business mentoringu http://akademie.financeproradost.cz/akce/financni-koucink-a-business-mentoring, kde vede začínající, ale i stávající podnikatele a podnikatelky na cestě k úspěšnému a profitabilnímu podnikání. A jak mít finance pro radost naučí i vás.

Přílohy

Soubor Velikost Typ
PR_náhled_FPR (kopie).png 255.37 kB

Přihlaste se k odběru novinek a objevujte s námi svět financí

Jméno: Email: Email: