Finance pro radost

NOVÁ KNIHA: TAHÁK NA ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ

8.12.2014 4969x (naposledy 19.3.2024 10:48) 2 PODNIKÁNÍ od A do Z

NOVÁ KNIHA: "TAHÁK NA ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ"

V únoru 2015 vyjde nová kniha "Tahák na úspěšné podnikání", která má pomoci všem začínajícím podnikatelům při rozjezdu svého podnikání a stávajícím podnikatelům, kterým se zastavil obrat a tržby nejdou tak, jak by si představovali, pomoci nabrat druhý dech a vykročit opět k úspěchu a prosperujícímu podnikání. My však už dnes startujeme a o knihu se s vámi dělíme. ZAČÍNÁME...

TAHÁK NA ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ

„JAK POSTAVIT PROSPERUJÍCÍ A ÚSPĚSNÉ PODNIKÁNÍ“

autor: Marcela Hrubošová (2014)

SLOVO NA ZAČÁTEK

  • Tato kniha vznikla jako pomůcka a návod pro všechny, kdo chtějí dosáhnout úspěšného a prosperujícího podnikání. Každý kdo se vydává na tuto cestu samostatného bytí, tvoření vlastního “podniku”, který má zajistit obživu sobě sama, rodině, ale také dalším lidem, kteří s námi budou naši myšlenku sdílet, by měl být plně ztotožněn a seznámen s tím, co podnikání obnáší. Jaké možnosti nám přináší, jakými povinnostmi nás svazuje a jaké příležitosti nám nabízí.
  • Kniha je takovým školním tahákem, který se snaží dát ucelý pohled na podnikatelskou činnost a pomáhá nahlédnout do všech oblastí podnikání, i těch které jsou pro většinu lidí neviditelné a skryté.
  • Obsah knihy je moje vlastní pomůcka/tahák na to, jak vybudovat prosperující firmy, funkční divize nebo úseky v korporátních firmách nebo úspěšné projekty v ziskovém či neziskovém sektoru, který jsem si sestavila ze svých vlastních chyb a the best practices za 22 let mé praxe v oblasti financí a obchodu.
  • CÍLEM knihy je předat zkušenosti, ukázat jak funguje svět podnikání, naučit alespoň základům finančního minima podnikatele a připravit každého, kdo si knihu přečte, na to být ÚSPĚŠNÝM V TOM, CO DĚLÁ.

Přihlaste se k odběru novinek a objevujte s námi svět financí

Jméno: Email: Email: