Finance pro radost

VÝZVA: PRO MALÉ A STŘEDNÍ PODNIKATELE A PODNIKATELKY ...

7.3.2018 2613x (naposledy 19.3.2024 12:07) 0 PODNIKÁNÍ od A do Z

Drazí podnikatelé a podnikatelky, protože se stále více setkávám v praxi s tím, že nemáte ani žádné závazné objednávkové listy pro klienty, žádné formuláře pro konkrétní specifikaci zakázky od klienta pro svou práci (pak děláte různé vícepráce, které vám nikdo neplatí), oficiální kalkulace ceny a rozsahu práce pro klienta, kterou by měl před započetím práce na zakázce klient schválit.

  • Žádné smlouvy o dílo, smlouvy o spolupráci, obchodní podmínky.... atd. Apeluji na vás, si to dát velmi rychle do pořádku. Jako podnikatelé/lky máte nad sebou - Živnostenský úřad, Českou obchodní inspekci, Finanční úřad a Úřad na ochranu osobních údajů. Pokuty těchto úřadů pro vás mohou být likvidační a hořkou vzpomínkou na čas podnikání.

  • Na druhou stranu nechráníte ani sami sebe, před nezaplacenými zakázkami, ztrátou času, energie, ušlé příležitosti nebo dobré pověsti.

  • Připojuji vám link na vypracované vzory veškerých smluv, které každý podnikatel ve svém podnikání potřebuje, včetně návrhu obchodních podmínek. Vypracovala je advokatní kancelář JUDr. Hráška a jsou ve znění aktuální platné legislativy.

http://akademie.financeproradost.cz/kniha/pravni-minimum-podnikatele


Doporučuji si koupit. Balíček je bezkonkurenční obsahem i cenou. Smlouvy jsou jednoduše zpracované, aby byly upraveny bez nutnosti dalších právních služeb tj. upraví si i laik.


Hezký den

marcela hrubošová

Přihlaste se k odběru novinek a objevujte s námi svět financí

Jméno: Email: Email: